Feketecsalánmag olaj (Perilla olaj)

A feketecsalán, vagy más néven perilla, a hagyományos kínai orvoslásban használt gyógynövény. A magjából hidegen sajtolt olajjal az ázsiai konyhában főznek is.

A szakirodalomban nagyon sokat foglalkoznak belsőleges hatásával, valamint sok előnyös tulajdonságát taglalják: hatásos a szívinfarktus-ismétlődés, a mellrák és végbélrák, a reumás eredetű ízületi gyulladás, a végbélgyulladás, az érelmeszesedés, valamint többféle autoimmun megbetegedés esetében. Csökkenti a szívaritmiát és a trombózisveszélyt, támogatja a sejtmegújulást. Több helyen leírják kedvező hatását az Alzheimer-kóros betegekre vonatkozóan is.

60%-ban tartalmaz Omega-3 telítetlen zsírsavat, emiatt fogyasztása a halolaj helyett is ajánlott, a növények közül az egyik legnagyobb Omega-3 forrás. Emellett kiegyensúlyozott arányban található meg benne a gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságú linolénsav és olajsav is. A vörösborban található fenolokkal, C-vitaminnal, vassal, stb. kombinálva különösen hatásosnak tartják.

 

Különösen ajánlott:

– immunrendszer erősítésére

– daganatos elfajulások elleni védekezésre

– allergiás tünetekre

– különböző gyulladásokra

– különböző mérgezésekre

– nehézfém-terhelés csökkentésére

Kapcsolódó termékek

Elfogyott
10 450 Ft

60 db növényi kapszula 43,2 g

PRÓBÁLJA KI CSOMAGBAN IS!